06 302 340 32 | kiefveldersteeg 11 | Putten | 3882RG info@mariahoeveputten.nl

Trouwen en ceremonie

Waarom

Waarom kiezen voor de Mariahoeve als trouwlocatie?

Er zijn tal van redenen waarom de Mariahoeve een fantastische keuze zou zijn voor een trouwlocatie. Laten we er een paar uitlichten:

Historische sfeer en museum

De Mariahoeve biedt niet alleen een prachtige omgeving voor je trouwdag, maar ook een stukje geschiedenis. Met zijn rijke historie ademt de Mariahoeve een unieke sfeer uit die je trouwdag een extra bijzondere touch geeft. Bovendien kan het museum een interessante en leuke toevoeging zijn voor jou en je gasten.

Prachtige buitenlocaties

Of je nu kiest voor een ceremonie in de hooiberg, in de tuin of op het landelijke terrein van de boerderij, de Mariahoeve biedt prachtige buitenlocaties die een romantische en sfeervolle setting creëren voor je huwelijksceremonie.

Comfortabele slaapplaatsen

Als je gasten van ver komen of als je zelf wilt overnachten na je grote dag, biedt de Mariahoeve comfortabele slaapplaatsen, waaronder trekkershutten, gastenverblijven en of een camingplaats. Dit zorgt voor extra gemak en maakt het mogelijk om nog langer te genieten van de festiviteiten.

Geweldige keuken

Een trouwdag draait niet alleen om de ceremonie, maar ook om het eten! Met een geweldige keuken kun je ervoor zorgen dat je gasten culinair verwend worden. De Mariahoeve staat bekend om zijn heerlijke gerechten, Andreas onze Chef-kok bereid met verse en lokale ingrediënten, die zeker in de smaak zullen vallen bij jou en je gasten.

Diverse opties voor ceremonie

Of je nu droomt van een intieme ceremonie in de kerk, een informele uitwisseling van geloften in de hooiberg of een betoverende buitenbruiloft in de moestuin, de Mariahoeve biedt diverse opties voor de ceremonie die perfect passen bij jouw stijl en voorkeuren.

Al met al biedt de Mariahoeve alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke trouwdag, van historische charme en comfortabele slaapplaatsen tot een geweldige keuken en diverse opties voor de ceremonie. Het is de ideale locatie om de mooiste dag van je leven te vieren met vrienden en familie.

Ceremonie

Binnen in de boerderij

Als je de voorkeur geeft aan een ceremonie binnen, biedt de Mariahoeve ook mogelijkheden om je geloften uit te wisselen in een van de sfeervolle ruimtes zoals de Serre, Schenkerij of de Deel in de boerderij. Denk hierbij aan de gezellige opstellingen met zijn karakteristieke kenmerken en warme ambiance.

In de hooiberg

Voor een rustieke en charmante sfeer kun je ervoor kiezen om je ceremonie te houden in de hooiberg van de Mariahoeve. Deze historische structuur biedt een unieke setting met zijn houten balken en landelijke charme.

Buiten in de moestuin

De Mariahoeve beschikt over prachtige tuinen die een idyllische setting bieden voor een buitenbruiloft. Je kunt ervoor kiezen om je ceremonie te houden onder een sierlijke prieel, omringd door groene weelderigheid moestuin en bloeiende bloemen.

Prijsopgave voor bruiloften

Voor een gedetailleerde prijsopgave voor een bruiloft bij de Mariahoeve, inclusief koffie, lunch, museum, ceremonie, diner en feestavond, is het het beste om rechtstreeks contact op te nemen met ons team. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal gasten, de gewenste menu-opties, eventuele extra’s en specifieke verzoeken.

Je kunt contact opnemen met de Mariahoeve om een offerte op maat te ontvangen die is afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften. We kunnen je voorzien van alle nodige informatie over de beschikbare arrangementen, prijzen en eventuele extra’s die je zou willen toevoegen aan je bruiloftsfeest.

Mogelijke kosten die kunnen worden opgenomen in een bruiloftsarrangement bij de Mariahoeve:

  • Koffie/thee en dranken: Hiervoor rekenen wij een inclusief prijs, vanaf aankomst van gasten, tijdens de ceremonie en gedurende middag en de feestavond.
  • Lunch: Een luncharrangement kan verschillende opties bevatten, zoals luxe opgemaakte broodjes, salades, soepen en lopend buffet.
  • Ceremonie: Kosten voor de locatie van de ceremonie, eventuele extra’s zoals bloemendecoraties, stoelhuur, enzovoort.
  • Diner: Dit kan een sit-down diner zijn of een buffet, afhankelijk van jouw voorkeur en budget. De kosten variëren afhankelijk van het menu en het aantal gasten.
  • Feestavond: Kosten voor de feestlocatie, entertainment, drankjes, hapjes, enzovoort.

De totale prijs zal afhangen van hoe deze verschillende elementen worden samengesteld en afgestemd op jouw specifieke behoeften. Bespreek alle details rechtstreeks met ons om een nauwkeurige prijsopgave te ontvangen voor jouw bruiloft.
Wij vragen altijd vooraf om een afspraak te maken, om jullie zo een duidelijk beeld te kunnen geven!

Beschikbare data voor 2024
.

11, 12, 18, 19 en September 2024
.

8, 10, 11, 17 en 24 Oktober 2024

.

November 2024 – speciale NOVEMBER deal!

6, 7 of 9, 13, 14 of 15

21, 22, 23, 28, 29 of 30
.

December 2024

5, 6 7 , 14, 19, 20 of 21

Stuur ons een bericht

Ons adres

Kiefveldersteeg 11

3882RG Putten (Gelderland)

E-mail

info@mariahoeveputten.nl

Bel ons

0630234032 Andreas
0613194477 Marianne