Enkele belangrijke zaken die u moet weten voordat u gebruik maakt van een trekkershut;

U dient zelf een slaapzak en kussensloop mee te nemen (hoofdkussens zijn aanwezig) of  u neemt uw bedlinnen mee; dekbedovertrek, hoeslaken en kussensloop (dekbedden zijn aanwezig). De trekkershutten zijn rookvrij, huisdieren in overleg toegestaan. Per trekkershut dient een volwassene aanwezig te zijn. U kunt bij ons terecht vanaf 15.00 uur en op de dag van vertrek dient u uiterlijk om 11.00 uur te vertrekken.

Daarnaast gelden het algemene kampeerreglement;

Avond/nachtrust:
Van 22.00 – 08.30 uur is het vanzelfsprekend heerlijk rustig op de “Mariahoeve”. Wilt u hier rekening mee houden?

Auto’s/motoren:
Auto’s en motoren mogen geparkeerd worden op de plek bij de caravan/tent.

Bezoek:
Wilt u bezoek aan ons melden, voor bezoek rekenen we € 2,00 (wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM). 

Wasmachine:
U kunt tegen betaling van € 5,00 een wastablet + sleutel verkrijgen tijdens openingstijden van de receptie. Drogen kost € 2,00, het gebruik van de  centrifuge is gratis.

Kinderen:
Voor kinderen is er een klimtoestel met schommel. Verder kan er gebruik gemaak worden van de skeltes, traptrekkers en ander speelgoed. Gebruik voor eigen verantwoordelijkheid. Gelieve niet te voetballen tussen de caravans/campers en/of tenten. Vraag zo nodig waar dit veilig kan.
                          
Huisdieren/honden:
Uw huisdier is van harte welkom op onze camping. Uw hond dient te allen tijde te zijn aangelijnd. Wij vragen u uw hond buiten het terrein uit te laten.

Roken:
Het is verboden om in de accomodatie te roken. Vuurkorven en ander open vuur is eveneens op ons terrein niet toegestaan i.v.m. brandgevaar monumentale gebouwen.

BBQ:
Gezellig! Het gebruik van briketten en kolen is niet toegestaan. Maar wilt u een paar tegels/stenen onder uw lage barbecue, schottelbraai of gasbrander leggen? Dit ter bescherming van de grasmat.

Huisvuil:
Gescheiden opruimen in de silo, de zwarte afvalbak is voor huisvuil / glas in de zwarte emmer plaatsen / Papier/karton in de groene container.
            
Afvalwater / Chemisch Toilet
Het afvalwater kunt u kwijt in de put voor het sanitair gebouw. Jus en kookvet graag in een leeg jampotje, blik of melkpak weggooien bij het overig afval in de container. Toiletemmers en het chemisch toilet kunt u legen in het sanitair gebouw, linker deur naast de toiletten. Hier geen wc-papier ingooien s.v.p.