Samen met onze vrijwilligers verzorgen we graag u verjaardag, feest of andere gelegenheid. De Mariahoeve heeft de beschikking over een gezellige grote ruimte om te gebruiken voor groepen tot ongeveer 40-50 personen en zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van lunches en partijen overdag. Avondpartijen zijn bij ons vanaf 2020 helaas niet meer mogelijk.

Voor lunches in buffetvorm hanteren wij een minimale groepsgrootte vanaf 10 personen. Groepen kleiner als 10 personen zijn bij ons ook van harte welkom, vraag ons naar de mogelijkheden (van de lunchkaart). Afhankelijk van het dagdeel (of buiten reguliere openingstijden) behouden wij ons het recht om zaalhuur door te berekenen. Op zondag zijn wij het hele jaar gesloten en verhuren wij onze ruimte niet.

 


De Mariahoeve staat voor gastvrijheid, kwaliteit en service. Samen met onze vrijwilligers werken we hard om te kunnen voldoen aan uw wensen en is het van essentieel belang dat wij weten wat u van ons verwacht. Op die manier kunnen wij ons daaraan aanpassen en zorg dragen voor een zorgeloos feest of gezellige partij.

We beschikken daarnaast in onze zaal over draadloos internet, televisiescherm en een beamer met projectiescherm. Wij helpen u graag met het opzetten van een programma dat inspeelt bij uw wensen en budget.