Samen met onze vrijwilligers verzorgen we graag u verjaardag, feest of andere gelegenheid. De Mariahoeve heeft de beschikking over een gezellige grote ruimte om te gebruiken voor groepen tot ongeveer 60 personen en zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van lunches. Ook buffetten zijn bij ons mogelijk; we hanteren daarin een minimale groepsgrootte van 40 personen voor avondpartijen* of vanaf 20 personen overdag. *(mogelijkheden afhankelijk van beschikbaarheid voldoende vrijwilliger(s). Maartenz Harderwijk is onze huiscateraar.

Voor lunches hanteren wij een minimale groepsgrootte van 15 personen. Afhankelijk van het dagdeel (of buiten reguliere openingstijden) behouden wij ons het recht om zaalhuur door te berekenen. Op zondag zijn wij gesloten.De Mariahoeve staat voor gastvrijheid, kwaliteit en service. Samen met onze vrijwilligers werken we hard om te kunnen voldoen aan uw wensen en is het van essentieel belang dat wij weten wat u van ons verwacht. Op die manier kunnen wij ons daaraan aanpassen en zorg dragen voor een zorgeloos feest of gezellige partij.

We beschikken daarnaast in onze zaal over draadloos internet, televisiescherm en een beamer met projectiescherm. Wij helpen u graag met het opzetten van een programma dat inspeelt bij uw wensen en budget.