06 302 340 32 | kiefveldersteeg 11 | Putten | 3882RG info@mariahoeveputten.nl
Buffet mariahoeve
UW FEEST IS ONZE PASSIE

SCHENKERIJ

TROUWEN. FEESTEN. ZAKELIJK

TROUWEN

Net buiten Putten vindt u een unieke Trouwlocatie: Museumboerderij Mariahoeve, gelegen tussen uitgestrekte weilanden met robuuste Puttense Hooglanders, oude boerderijen, landweggetjes en boomgaarden, kortom een romantische omgeving voor uw grote dag.

De trouwceremonie vindt in de Schenkerij of buiten plaats.

De monumentale Mariahoeve is een officiële Trouwlocatie, waardoor u de gehele dag bij ons op de hoeve kunt doorbrengen. Dit geeft u en de gasten rust.

Tevens kunt u blijven slapen in een van onze Bed en Breakfasts, die natuurlijk wordt ingericht als romantische bruidssuite.

FEESTEN

Hoe verwennen wij uw gasten tijdens het feest? Met fijne petit fours, canapés, charcuterie en smaakvolle wijnen. U kunt onder andere kiezen voor een Frans dinerbuffet, een chique uitgeserveerd diner of een Bastard barbecue style, waarbij onze Bastard uw gasten van de nieuwste creaties voorziet.

Ook bieden we een breed scala aan activiteiten (onder andere een museumtour) aan. We inspireren u graag met voorbeelden en denken mee over de perfecte invulling van uw feest.

ZAKELIJK

Rust en ruimte voor uw vergadering, teamdag, netwerksessie of bedrijfsfeest. Dat vindt u bij de Mariahoeve. Deze authentieke museumboerderij met een sfeervol landelijk interieur ligt centraal in Nederland, maar ver weg van alle drukte. Tussen de weilanden de koeien en de schapen vindt u alles voor uw zakelijke bijeenkomst, die in de Schenkerij plaatsvindt.

Contact 

Mail ons

06 302 340 32