06 302 340 32 | kiefveldersteeg 11 | Putten | 3882RG info@mariahoeveputten.nl

Buffet en dessert

Bekijk hieronder onze buffetten en desserts. klik op het gewenste buffet of dessert voor meer details!

Kinderen tot en met drie jaar gratis, kinderen van vier tot en met twaalf jaar betalen 50% van het arrangement. Voor groepen groter dan 25 gasten bieden de keuze voor een BBQ, buffet, of een uitgeserveerd drie- of viergangenmenu. Je kan bij ons zelf het menu samenstellen. De prijzen voor een diner variëren van € 24,50 voor een BBQ of buffet tot € 39,50 voor een viergangenmenu. Deze prijzen zijn exclusief dranken.
De basis bar met koffie, thee, frisdranken, bier en wijn is € 5,50 per uur per persoon.

Lunchproeverij

• BREEKBROOD
• KRUIDENBOTER
• TONIJNSALADE
• CARPACCIO
• GEROOKTE ZALM
• GEITENKAAS
• SOEP VAN DE DAG

SAMEN (VANAF TWEE PERSONEN) GENIETEN VAN ZEVEN HEERLIJKE COMBINATIES MIDDEN OP TAFEL VOOR U GESERVEERD, OM TE DELEN.

€ 15,50 per persoon

Lunchbuffet

• Tomatensoep
• Diverse soorten broodjes hard en zacht
• Diverse soorten vlees en kaas
• Zoet beleg
• Gemengde salade
• Bourgondische kroket

Vanaf 25 personen:
€15,50 per persoon

 

Lunchbuffet luxe

• Tomatensoep
• Diverse soorten broodjes hard en zacht
• Diverse soorten vlees en kaas
• Diverse soorten vis
• Zoet beleg
• Gebakken ei
• Gemengde salade en rundvleessalade
• Bourgondische kroket
• Gehaktballen in jus
• Diverse soorten vers fruit

Vanaf 25 personen:
€23,50 per persoon

Stamppotbuffet

Koude gerechten:

  • Opgemaakte rundvleessalade met bijpassende garnituren
  • ​Rauwkostsalade, rauwkost van het seizoen
  • Piccalilly, mosterd, tafelzuren
  • Bosbessencompote, uitgebakken spekjes en appelmoes
  • Stokbrood
  • Kruidenboter en sauzen

Warme gerechten:

  • Tomatensoep
  • Zuurkoolstamppot
  • Stamppot van boerenkool of andijvie
  • Hutspot
  • Gehaktbal in romige jus
  • Rookworst
  • Sukadelapje
  • Steak friet

€ 28,50 per persoon

 

Warm/koud buffet standaard

Koude gerechten:

  • Stokbrood
  • Kruidenboter en sauzen
  • Rundvleessalade met garnituren
  • Rauwkostsaladebar
  • Spaanse ham met meloen
  • Garnalensalade

Warme gerechten:

  • Tomatensoep
  • Beenham in honing-mosterdsaus
  • Malse kippendij in pindasaus
  • Huisgerookte zalm
  • Rijst
  • Aardappelgarnituur
  • Hollandse seizoengroenten
  • Steak friet

Vanaf 25 personen:
€ 29,75 per persoon

Warm/koud buffet luxe

Koude gerechten:
Stokbrood
Kruidenboter en sauzen
Zalmsalade met verschillende garnituren
Rauwkostsaladebar
Pastasalade
Carpaccio op schaal
Tonijnsalade

Warme gerechten:

Tomatensoep
Runderstoofschotel
Ratatouille
Varkenshaas in champignonroomsaus
Gerookte zalm
Kippendij op oosterse wijze
Aardappelgarnituur
Rijst
Steak friet

Vanaf 20 personen:
€ 31,00 per persoon

Hollandse rijstafel

Koude gerechten:

  • ​Rauwkostsalade, rauwkost met witte kool, tomtaten en komkommer
  • Piccalilly, mosterd, tafelzuren
  • Stokbrood
  • Kruidenboter en sauzen

Warme gerechten:

  • Tomatensoep
  • Bietjes met appelblokjes
  • Hete bliksem
  • Kippenragout met pasteitjes
  • Kapucijners
  • Rookworst
  • Gehakt
  • Spekjes
  • Steak friet

€ 29,50 per persoon

 

Indonesisch buffet

Koude gerechten:

  • Rijstsalade met bamboescheuten
  • ​Atjar tjampoer
  • Kroepoek
  • Gedroogde uitjes
  • Seroendeng en sambal
  • Stokbrood
  • Kruidenboter en sauzen

Warme gerechten:

  • Indische tomatensoep
  • Witte rijst
  • Gebakken noedels
  • Eieren in pittige Indonesische saus
  • Gemengde groenten in kokosbouillon
  • Sambalboontjes
  • Rendang
  • Saté van kippendij in pindasaus
  • Steak friet

€ 31,50 per persoon

Barbecuebuffet standaard

Koude gerechten:

  • Amerikaanse koolsalade
  • Caesarsalade zonder kip
  • Komkommersalade met dille en zure room
  • Stokbrood
  • Kruidenboter en sauzen

Warme gerechten:

  • Burgers
  • Spareribs
  • Barbecueworst
  • Kipspiesen
  • Kippenkluifjes
  • Groente van het seizoen
  • Steak friet

€ 31,75 per persoon

 

Barbecuebuffet luxe

Koude gerechten:

  • Amerikaanse koolsalade
  • Zalmsalade
  • Pastasalade
  • Stokbrood
  • Kruidenboter en sauzen

Warme gerechten:

  • Burgers
  • Pulled pork
  • Biefstukspiesen
  • Drumsticks
  • Gerookte zalm
  • Groente van het seizoen
  • Steak friet

€ 34,75 per persoon

 

Uitgeserveerde diners

Voorgerechten

  • Carpaccio | pijnboompitten | Parmezaanse kaas | truffelkappertjesdressing
  • Tartaar van rode biet en radijs | teryaki | eendenborst
  • Sashimi van zalm | piccalilly | wakamé | zeewier
  • Vitello tonato | kalfsvlees | tonijnmayonaise | scheuten van asperge
  • Tomatensalade | aubergine | burrata | basilicum

Tussengerechten

  • Open ravioli met pompoen en gamba’s
  • Open ravioli met paddestoelen en zalm
  • Open ravioli met geplukte kip, mais en tomaat
  • Open ravioli met pesto en witlof

Hoofdgerechten

  • Kippendij met bloemkool, couscous, spruiten en jus van rodebiet
  • Parelhoen, portobello, ananas en millefeuille van aardappel
  • Kalfssukade met zoete aardappel, structuren van pompoen en vleesjus
  • Tournedos met bospeen, romanesco en rozemarijn-perpersaus
  • Zeebaars, crème van pastinaak, pom fondant en vinaigrette van ansjovis
  • Warmgerookte zalm met teryaki en springrol gevuld met gekruide rijst
  • Polenta met structuren van rode biet, boomstammetjes van prei en gerookte knolselderij

Dessert

  • Meringue, framboos, aardbei, munt, venkel en mascarpone
  • Parfait van limoen met een crumble van hazelnoot, appelcompote en Bastogne
  • Dame blanche, vanille-ijs, slagroom en warme chocoladesaus 

 

Wij verzoeken u één keuze te maken voor het gehele gezelschap. Heeft u specifieke allergieën? Laat het ons weten.

Het kan voorkomen dat verse ingrediënten niet dagvers leverbaar zijn. Wij zullen hiervoor uitwijken naar het beste alternatief. Wat groenten betreft, zullen we altijd kiezen wat de tuin ons biedt!

 

Onze uitgeserveerde seizoensdiners zijn te reserveren voor groepen van minimaal 15 en maximaal 80 personen.
Het drie-gangen seizoensdiner (voor-,hoofd- en nagerecht) kost €41,00.

Het vier-gangen seizoensdiner (voor- ,tussen- ,hoofd- en nagerecht) kost €46,50.

Deze arrangementsprijs is exclusief entree tot het museum en zonder drankarrangement.

Dessertbuffet
  • Diverse soorten ijs
  • IJstaart
  • Fruitsalade
  • Bavarois
  • Mousse
  • Slagroomsoesjes

€ 6,75 per persoon

IJshoorntje van onze ijskar
  • Vanille
  • Pistache
  • Aardbei

€1,75 per persoon

Uitgeserveerd dessert

Bij een uitgeserveerd dessert krijgen alle gasten hetzelfde.

€ 7,50 per persoon

Stuur ons een bericht

Heeft u een vraag, een wens of wilt u iets met ons bespreken, neem dan eenvoudig contact met ons op door middel van het contactformulier. Wij nemen na het ontvangen van uw bericht altijd zo snel mogelijk contact met u op!

Ons adres

Kiefveldersteeg 11

3882RG Putten (Gelderland)

E-mail

info@mariahoeveputten.nl

Bel ons

0630234032 Andreas
0613194477 Marianne