06 302 340 32 | kiefveldersteeg 11 | Putten | 3882RG info@mariahoeveputten.nl

Lunchkaart

Op onze lunchkaart vindt u rijk belegde broodjes, maaltijdsalades, warme gerechten en dagverse producten uit eigen moestuin of van de plaatselijke slager/boer.

Buffetten en barbecue

Met onze uitgebreide en gevarieerde
arrangementen (of er nu op het buffet wordt geserveerd of dat het direct van de barbecue komt) zit er altijd iets lekkers tussen waar u en uw gasten enorm van kunnen genieten.

Trouwen

De Mariahoeve is een ideale plek om te trouwen. Meer dan een eeuw oud, romantisch en je kunt blijven slapen.

Belangstelling?

Stuur dan een e-mail met je wensen of bel met Marianne 06-13194477.

 

Trouwen Mariahoeve

Hebt u thuis of op de zaak iets te vieren?
Wij kunnen al onze buffetten ook bij u op locatie bezorgen. De Mariahoeve heeft heeft bovendien de middelen om op uw locatie een catering te verzorgen. Wenst u gewoon een van onze menu’s of een volledige catering op maat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Onze kok, Andreas Bos, werkt met zijn aanstekelijk enthousiasme met de verse producten uit de groentetuin van de Mariahoeve. De gezusters Van den Brink, de vroegere bewoners van de Mariahoeve, waren in hun voedselvoorziening vrijwel zelfvoorzienend. Hun groentetuin leverde een belangrijk bijdrage aan hun dagelijkse kostje. Voor alle seizoenen. Zij werkten, al voordat de term gemeengoed werd, volstrekt biologisch met veel respect voor wat groeit en bloeit.

De gedreven moestuinvrijwilligers van de Mariahoeve werken er vanuit diezelfde gedachte en op dezelfde wijze als Geertje, Steventje en Maria het jarenlang deden.

Natuurlijk bereidt Andreas wel andere gerechten dan de gezusters deden. Maar wel met dezelfde waardering voor dat wat de natuur voortbrengt. En voor wat het seizoen brengt. Dus geen peultjes uit Kenia. Of appels uit Portugal. Als de snijbonen een mooie oogst geven, maakt Andreas een smaakvolle ‘zomersnert’. Kunnen de sjalotjes geoogst worden met grote aantallen, dan maakt hij er bijzondere zilveruitjes van.

Maar bovenal, eveneens in de geest van de gezusters Van den Brink, wordt er helemaal niets weggegooid. Verspilling kwam niet in hun woordenboek voor. En dus ook niet in dat van Andreas. Zo gaan de puntjes van de worteltjes naar de konijnen, overige groenten worden gefermenteerd voor een betere smaak. Bruine en minder smaakvolle slablaadjes gaan naar de kippen. En van de appels die van de boom zijn gevallen en door de buts een bruin plekje hebben opgelopen, maakt Andreas op een creatieve manier toch nog een heerlijke limonade. Geniet dus van deze onverwachte ingrediënten die de basis vormen voor de bijzondere en smaakvolle gerechten van onze chef-kok Andreas.

Stuur ons een bericht

Heeft u een vraag, een wens of wilt u iets met ons bespreken, neem dan eenvoudig contact met ons op door middel van het contactformulier. Wij nemen na het ontvangen van uw bericht altijd zo snel mogelijk contact met u op!

Ons adres

Kiefveldersteeg 11

3882RG Putten (Gelderland)

E-mail

info@mariahoeveputten.nl

Bel ons

0630234032 Andreas
0613194477 Marianne