06 302 340 32 | kiefveldersteeg 11 | Putten | 3882RG info@mariahoeveputten.nl

Reserveer een kampeerplaats

Kamperen op een unieke locatie tussen uitgestrekte landerijen en oude boerderijen en de Puttense Hooglanders.

Op vijf minuten afstand van strand Nulde en op tien minuten afstand van Strand Horst.

Of neem een duik in Bosbad Putten.

Oude museumboerderij sinds 1907, plan een museumroute met een van onze gidsen.

 

Op loopafstand vindt u ook Boerderij-Pret, een heerlijk indoor en outdoor speelparadijs voor jong en oud.

 

Een aantal beelden van onze camping 

Deel uw ervaring

Wij stellen het zeer op prijs als u ons meeneemt in uw ervaringen. Hebt u goed geslapen, hebt u goed gegeten, werd u gastvrij behandeld, voelde u zich welkom, kunnen wij u nogmaals verwachten? Naar de antwoorden op deze vragen zijn wij benieuwd!

Wedstrijd

Kom u met de mooiste, oudste, gepimptste, luxe caravan, laat ons binnenkijken. Elke maand maken wij een winnaar bekend die een weekendje gratis mag kamperen. Jaarlijkse hoofdprijs is een weekend overnachten in onze bed en breakfast!

Kleine, echt geweldige plek, een week gebleven, mijn dochter wilde niet naar huis, dat zegt alles. De operators zijn super aardig en altijd behulpzaam, erg blij om terug te komen. Was een GEWELDIGE week, bedankt

Uwe sechner

Mooie rustige camping op fietsafstand van de Veluwe. Nette voorzieningen, gastvrij onthaal en goede bereikbaarheid. In de omgeving tal van mogelijkheden om een ronde te fietsen. Ermelo, Putten en Harderwijk op fietsafstand. Een mooie afsluiting van dit kampeerseizoen.

Gert Hummel

Topcamping. Wifi beter dan thuis. Hele ruime plaatsen en zeer vriendelijk beheerders echtpaar. Prima sanitair, warme douches, mooie ligging, kortom: toppie!!!

Jaap van Nes

Alleen voor een bezoek stond mijn zus 2 dagen op deze camping. Zeer open en vriendelijk, toiletten nieuw, serre ook. Idyllische omgeving. Goede recreatiemogelijkheden voor kinderen in de buurt (varen, zwembad , speeltuin) en restaurants ter plaatse, om ervoor te zorgen dat het anders buiten de gebaande paden is. 

Jannet host

We hebben een geweldige tijd hier gehad. We zaten in de tipi tent die van alle gemakken was voorzien van kleine fleecedekentjes als je s’avonds in de kou nog even buiten wil zitten tot een cafetiére om koffie in te zetten. Verder waren de eigenaren vriendelijk en behulpzaam

Eva Hebbing

Contact 

Mail ons

06 302 340 32