06 302 340 32 | kiefveldersteeg 11 | Putten | 3882RG info@mariahoeveputten.nl

Kampeerreglement en informatie

Aankomst en vertrektijden

Aankomst: 12:00 uur

Vertrek: 12:00

Auto’s/motoren:
Auto’s en motoren mogen geparkeerd worden op de plek bij de caravan/tent maar liever op onze parkeerplaats

Bezoek:
Wilt u bezoek aan ons melden? Voor bezoek rekenen wij €2,00 per persoon.

Wasmachine/Droger:
U kunt tegen betaling van € 5,00 gebruik maken van de wasmachine. Daarvoor krijgt u ook een wastablet. Het gebruik van de droger kost € 2,00 maar het gebruik van de centrifuge is gratis. De sleutel is te verkrijgen tijdens de openingstijden bij de receptie.

Kinderen:
Voor kinderen is er een klimtoestel met schommel. Verder kan er gebruik gemaakt worden van de skelters, traptrekkers en ander speelgoed. Het gebruik is wel allemaal op eigen risico. Gelieve niet te voetballen tussen de caravans/campers en/of tenten. Vraag zo nodig bij de receptie na waar dit wel veilig kan.

Huisdieren/honden:
Uw huisdier is van harte welkom op onze camping. Uw hond dient te allen tijde te zijn aangelijnd. Wel vragen wij u om uw hond buiten het terrein uit te laten.

 

Dieren:

Het is in principe niet toegestaan om onze dieren te voeren. Maar in overleg is er veel mogelijk.

Roken:
Het is verboden om in en rondom de monumentale gebouwen te roken. Vuurkorven en ander open vuur zijn eveneens niet toegestaan i.v.m. brandgevaar.

BBQ:
Gezellig! Het gebruik van briketten en kolen is niet toegestaan. Maar wilt u wel een paar tegels/stenen onder uw lage gasbarbecue, skottelbraai of gasbrander leggen? Dit ter bescherming van de grasmat.

Huisvuil/afval:
Het afval kan gescheiden ingeleverd worden in de silo, de zwarte container is voor huisvuil, het papier en karton kan in de groene container, het glas in de zwarte emmer.

En het olie en vet in de blauwe ton.

Afvalwater/Chemisch Toilet:
Het afvalwater kunt u kwijt in de put voor het sanitair gebouw. Toiletemmers en het chemisch toilet kunt u legen in het sanitair gebouw, achter de linker deur naast de toiletten.

Hier geen wc-papier ingooien s.v.p.

 

Zondag:

Op zondag is onze receptie gesloten.

Indien u op zondag wilt aankomen of vertrekken is dat natuurlijk geen probleem, wel vragen wij u ons dan vooraf hierover te informeren.

Houd ook rekening met de betaling op zaterdag, als u op zondag wilt vertrekken.

 

Klachten/opmerkingen:

Wij hopen dat u een fijn verblijf heeft op onze camping. Mocht u onverhoopt toch een klacht of een opmerking aangaande de camping of de -voorzieningen hebben, dan is het beter om dat zo spoedig mogelijk te melden want dan kunnen wij er nog wat aan doen!