06 302 340 32 | kiefveldersteeg 11 | Putten | 3882RG info@mariahoeveputten.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Oogstfeest

juli 27 @ 10:00 AM - 4:00 PM

Stap binnen in een wereld vol nostalgie en gezelligheid tijdens het jaarlijkse oogstfeest op zaterdag 27 juli bij Museumboerderij Mariahoeve, gelegen op het betoverende landschap van de Veluwe. Hier, te midden van de weidse velden en de rustieke charme van een echte boerderij, herleven oude tijden op verrassende wijze.

Het terrein van de Mariahoeve bruist van activiteiten die het echte boerenleven tot leven brengen. Leer bij de workshops ‘maaien met de zeis’ en ‘ouderwets oogsten’ de traditionele technieken die onze voorouders gebruikten om het land te bewerken. Bewonder indrukwekkende demonstraties van oude ambachten en bewonder kleurrijke klederdrachten die het verleden doen herleven. Laat je betoveren door de marktkramen gevuld met een schat aan diverse producten en geniet van de levendige optredens van de Puttense Boerendansers en de hartverwarmende liederen van de Puttense Kajuitzangers.

Verwen je smaakpapillen met heerlijke lekkernijen, zoals Melkmoes volgens oud Veluws recept en zelfgemaakte boerenjongens. Maar er is meer! Laat je verleiden door het verleidelijke aroma van sissend vlees op de barbecue, proef de heerlijke smaken van sappige hamburgers en geniet van de knapperige versheid van boerenfriet. Of kies voor de verfijnde smaak van saté, perfect gegrild en op smaak gebracht met heerlijke sauzen. En vergeet op warme dagen niet te genieten van een verfrissend ijsje, omringd door de vrolijke geluiden van het festijn.

Voor de kleintjes is er volop vertier met een springkussen en diverse andere activiteiten. En mis zeker niet de boeiende rondleidingen door het museum, waar een ervaren gids je meeneemt op een reis door de rijke geschiedenis van de boerderij.

Het Oogstfeest op de Mariahoeve begint om 10.00 uur, met een feestelijke opening om 11.00 uur, en duurt tot 16.00 uur. De entree is vrij, maar er wordt een kleine vergoeding gevraagd voor het parkeren. Dus trek je klompen aan, verzamel je vrienden en familie, en beleef een dag vol plezier, traditie en onvergetelijke herinneringen op de Mariahoeve in Putten. Wees welkom en geniet van het echte boerenleven in al zijn glorie!

Gegevens

Datum:
juli 27
Tijd:
10:00 AM - 4:00 PM

Locatie

Mariahoeve
Kiefveldersteeg 11
Putten, Gelderland 3882RG
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *