06 302 340 32 | kiefveldersteeg 11 | Putten | 3882RG info@mariahoeveputten.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Oogstfeest

27 juli 2024 @ 10:00 AM - 4:00 PM

Op zaterdag juli 27 juli is het jaarlijkse oogstfeest op het terrein van Museumboerderij Mariahoeve, een unieke locatie op de Veluwe. Oude tijden herleven deze dag.

Er is deze dag weer van alles te beleven op de Museumboerderij. Zo worden er workshops ‘maaien met de zeis en met de zicht’ en ‘ouderwets oogsten’ gegeven en zijn er veel andere demonstraties te zien. Oude ambachten, klederdrachten en vele marktkramen, waar een diversiteit aan producten te vinden is, zullen op het het terrein van de Mariahoeve aanwezig zijn. En ook de Puttense Boerendansers ontbreken niet. Zij geven maar liefst twee optredens, ook zijn de Puttense Kajuitzangers aanwezig, en zullen het gehoor aan de man brengen.

Er is Melkmoes volgens oud Veluws recept te koop, evenals zelf gemaakte boerenjongens. Natuurlijk zal de horeca goed vertegenwoordigd zijn. Er zijn broodjes hamburger en verse friet te koop en een ijsje mag bij warm weer natuurlijk ook niet ontbreken. Kortom, er is van alles te eten en te drinken. Voor de kinderen is er een springkussen en vele andere activiteiten. Elk kwartier vindt er een rondleiding door het museum plaats onder leiding van een gids.

 

Het Oogstfeest op de Mariahoeve wordt gehouden op zaterdag 27 Juli aan de Kiefveldersteeg 11 in Putten. De dag begint om 10.00 uur (met om 11.00 uur een officiële opening) en duurt tot 16.00 uur. De entree is gratis maar voor parkeren wordt er een vergoeding gevraagd.

Gegevens

Datum:
27 juli 2024
Tijd:
10:00 AM - 4:00 PM

Locatie

Mariahoeve
Kiefveldersteeg 11
Putten, Gelderland 3882RG
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *