06 302 340 32 | kiefveldersteeg 11 | Putten | 3882RG info@mariahoeveputten.nl

Lunchkaart

Op onze lunchkaart vindt u rijk belegde broodjes, maaltijdsalades, warme gerechten en dagverse producten uit eigen moestuin of van de plaatselijke slager/boer.

Buffetten en barbecue

Met onze uitgebreide en gevarieerde
arrangementen (of er nu op het buffet wordt geserveerd of dat het direct van de barbecue komt) zit er altijd iets lekkers tussen waar u en uw gasten enorm van kunnen genieten.

Trouwen

De Mariahoeve is een ideale plek om te trouwen. Meer dan een eeuw oud, romantisch en je kunt blijven slapen.

Belangstelling?

Stuur dan een e-mail met je wensen of bel met Marianne 06-13194477.

 

Trouwen Mariahoeve
Stap binnen in onze gezellige Serre, waar de sfeer doordrenkt is met de authentieke charme van de boerderij en het platteland. Met ruimte voor 40 gasten en openslaande deuren die uitnodigen tot een wandeling , is onze serre een knusse plek waar de tijd even lijkt stil te staan.

Hier bij ons draait alles om het vieren van het moment, omringd door vrienden, familie en de eenvoudige geneugten van het boerenleven. Of je nu een Babyshower, boerenbruiloft, ceremonie, een informele bijeenkomst organiseert of een zakelijke vergadering houdt, onze Serre biedt de perfecte setting voor elke gelegenheid.

Geniet van een heerlijk High Tea bereid met verse ingrediënten van onze lokale slager, boer, en uit eigen moestuin, terwijl je uitkijkt over de weilanden en de rustgevende geluiden van de natuur op de achtergrond hoort. Of gebruik de Serre als een rustige ruimte voor vergaderingen en brainstormsessies, weg van de drukte van het dagelijks leven.

Bij ons draait het om eenvoudige elegantie en oprechte gastvrijheid. Ons toegewijde team staat klaar om ervoor te zorgen dat elk aspect van de dag perfect wordt verzorgd, zodat jij je kunt concentreren op het creëren van blijvende herinneringen met degenen die het meest belangrijk voor je zijn.

Ontdek de warme, gastvrije sfeer van onze Serre en laat je betoveren door de rustieke charme van het boerenleven. Neem vandaag nog contact met ons op om je evenement te plannen en samen iets bijzonders te creëren. Welkom in onze serre, waar het goede leven gevierd wordt te midden van de prachtige natuurlijke omgeving.

En als onze locatie volgeboekt is, bieden we je nog steeds de mogelijkheid om te genieten van de culinaire hoogstandjes van Andreas in samenwerking met Chefnodig
Andreas is in staat om een heerlijk buffet samen te stellen en bij je thuis te bezorgen, zodat je toch kunt genieten van de smaken van onze Schenkerij, waar je ook bent. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Onze kok, Andreas Bos, werkt met zijn aanstekelijk enthousiasme met de verse producten uit de groentetuin van de Mariahoeve. De gezusters Van den Brink, de vroegere bewoners van de Mariahoeve, waren in hun voedselvoorziening vrijwel zelfvoorzienend. Hun groentetuin leverde een belangrijk bijdrage aan hun dagelijkse kostje. Voor alle seizoenen. Zij werkten, al voordat de term gemeengoed werd, volstrekt biologisch met veel respect voor wat groeit en bloeit.

De gedreven moestuinvrijwilligers van de Mariahoeve werken er vanuit diezelfde gedachte en op dezelfde wijze als Geertje, Steventje en Maria het jarenlang deden.

Natuurlijk bereidt Andreas wel andere gerechten dan de gezusters deden. Maar wel met dezelfde waardering voor dat wat de natuur voortbrengt. En voor wat het seizoen brengt. Dus geen peultjes uit Kenia. Of appels uit Portugal. Als de snijbonen een mooie oogst geven, maakt Andreas een smaakvolle ‘zomersnert’. Kunnen de sjalotjes geoogst worden met grote aantallen, dan maakt hij er bijzondere zilveruitjes van.

Maar bovenal, eveneens in de geest van de gezusters Van den Brink, wordt er helemaal niets weggegooid. Verspilling kwam niet in hun woordenboek voor. En dus ook niet in dat van Andreas. Zo gaan de puntjes van de worteltjes naar de konijnen, overige groenten worden gefermenteerd voor een betere smaak. Bruine en minder smaakvolle slablaadjes gaan naar de kippen. En van de appels die van de boom zijn gevallen en door de buts een bruin plekje hebben opgelopen, maakt Andreas op een creatieve manier toch nog een heerlijke limonade. Geniet dus van deze onverwachte ingrediënten die de basis vormen voor de bijzondere en smaakvolle gerechten van onze chef-kok Andreas.

Stuur ons een bericht

Heeft u een vraag, een wens of wilt u iets met ons bespreken, neem dan eenvoudig contact met ons op door middel van het contactformulier. Wij nemen na het ontvangen van uw bericht altijd zo snel mogelijk contact met u op!

Ons adres

Kiefveldersteeg 11

3882RG Putten (Gelderland)

E-mail

info@mariahoeveputten.nl

Bel ons

0630234032 Andreas
0613194477 Marianne