06 302 340 32 | kiefveldersteeg 11 | Putten | 3882RG info@mariahoeveputten.nl

Museum

Toegangsprijs

Volwassenen € 7,-

Drie tot en met twaalf jaar € 3,50

Schoolprogramma € 3,50

Ontdek Museumboerderij Mariahoeve, sinds 1907

De Mariahoeve is een voorbeeld van de boerderijen die na 1900 als paddenstoelen uit de grond kwamen. Gezinsbedrijven van een paar hectare bouwland voor het verbouwen van graan, aardappelen en voederbieten en met koeien, varkens, kippen en een paard. Verder een grote moestuin en een kleine boomgaard.

Door mechanisatie, schaalvergroting en specialisatie verdween dit type boerderij in het laatste kwart van de vorige eeuw even snel als het destijds verschenen was. Wat de Mariahoeve uniek maakt, is dat ‘alles’ er nog is, zoals Maria het heeft nagelaten.

U kunt ons museum bezoeken met een gids. Het is ook mogelijk met een audiotour. Wij hanteren geen vaste tijdstippen voor het vertrekken met een gids. Kom gezellig langs en drink een kop koffie met huisgemaakte appeltaart. Intussen neemt de gids u al mee in zijn verhaal! 
Rondleiding/audiotour

Beschikbare talen:

Nederlands, Frans, Duits, Engels en Puttens dialect.

(Une visite audio est également possible en français).

(Eine Audiotour ist auch in deutscher Sprache möglich).

(An audio tour is also possible in English).

Stuur ons een bericht

Heeft u een vraag, een wens of wilt u iets met ons bespreken, neem dan eenvoudig contact met ons op door middel van het contactformulier. Wij nemen na het ontvangen van uw bericht altijd zo snel mogelijk contact met u op!

Ons adres

Kiefveldersteeg 11

3882RG Putten (Gelderland)

E-mail

info@mariahoeveputten.nl

Bel ons

0630234032 Andreas
0613194477 Marianne